BRZI DVA

O nama

Brzi dva d.o.o. je kurirska služba u Zagrebu koja se bavi hitnom dostavom pošiljki na području grada Zagreba po sistemu "od vrata do vrata".

Tvrtka je osnovana 2000. godine i od tada bilježi stalan rast, kako obima posla i broja zaposlenih tako i kvalitete usluga i svih drugih pokazatelja uspješnosti.

Brzi dva d.o.o. se bavi dostavom svih vrsta pošiljki, od pismenih do paketa i to na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Korisnici naših usluga su mala, srednja i velika poduzeća raznih djelatnosti, dizajnerski studiji, marketinške agencije, trgovine, cvjećarne i drugi poslovni subjekti koji se povremeno ili stalno koriste našim uslugama.

Pozivom na mob 091/1888-008 naš dispečer zaprima Vaš nalog, u roku od oko pola sata od Vašeg poziva kurir dolazi na adresu, preuzima pošiljku i dostavlja je na željenu adresu u roku od jednog sata. Naši kuriri su u stalnoj vezi sa dispečerom, pa tako u svakom trenutku možete znati u kojoj je fazi isporuke Vaša pošiljka.

Ostale poštanske usluge

Brzi Dva je davatelj ostalih poštanskih usluga koje sadrže prijam, usmjeravanje, prijenos i uručenje poštanskih pošiljaka i to:

Ekspresnih pošiljaka - podrazumijeva jednu ili više poštanskih pošiljaka koje pošiljatelj šalje na jednu adresu.
Poštanske pošiljke mogu biti pismovne pošiljke ili paketi, s tim da je paket poštanska pošiljka koja sadrži raznu robu i predmete.

Ekspresne pošiljke su: SPEEDY 60, SPEEDY 180 i SLOWLY.

- SPEEDY 60 - je usluga u kojoj se pošiljka uručuje u vremenu od 60 minuta od vremena prijama pošiljke

- SPEEDY 180 - je usluga u kojoj se pošiljka uručuje u vremenu od 180 minuta od vremena prijama pošiljke

- SLOWLY - je usluga u kojoj se pošiljka uručuje u vremenu od pet radnih dana od prijama pošiljke

Ekspresne pošiljke imaju i dodanu vrijednost u okviru navedenih usluga: usluga prijenosa od vrata do vrata, mogućnost dobivanja dokaza o dostavi pošiljke, SMS obavijest korisnika o vremenu dostave te korisničku podršku.